torsdag, augusti 31, 2006

Renault Magane =)


Dags att kasta in en bild på lillgumman min =)Inte värsta bra bilden direkt....men hoppas alla får se henne live snart. Hon står snällt och väntar på mig i Järvsö ...lägesrapport ok =). Ska få nya bromsklossar av morbror i helgen och sen är hon fit for fight igen. Vi är lite invalid både hon och jag nu. Hon ska få nya "skor" på sina fötter också....Gillar inte dom där svarta stumporna hon har...måste till nåt där annars är hon perfekt för mig och mina små gull.

Shit va många hon det blev......jaja

Idag har jag en ligga på soffan-dag. Ganska tråkigt..men skönt på samma gång. Utanför är det strålande sol med värmen har helt klart börja avvta. Jag ska förpassa mig ut i en solstol med en filt och en bok sen tror jag =) Jag lär nog somna på 2 sek. men det gör ju absolut ingenting =).

Ha en bra dag !! Kramen

1 kommentar:

Zakko sa...

Jag har en liten överraskning till dig! Vi råkar ha en instruktionsbok tillhörande Renault Megané. Förra ägaren tyckte det var skitkonstigt att han slutligen hittade säkringsboxen vid förardörren när det klart och tydligt stod i boken att den satt under ratten... Lite tokigt blir det när man har fel utrustning!