torsdag, oktober 26, 2006

Phu...m.m

Bilen är i full gång igen :). Förmodligen hade jag ...eller snarare nån av mina två små söta pysslat lite med lamporna i bilen vilket i sin tur ledde till att bilen tröttnade lite lätt där på kvällskvisten. Nåväl...efter en natts laddning var hon fit for fight igen och startade helt utan problem ikväll när jag åkte från jobbet.

Imorgon blir det resande söderut igen =). Denna gången stannar färden lite längre norrut än förra helgen. Jag och barnen tar en tripp till mina kära syskon i Järvsö och hälsar på. Det kommer bli toppen !!! Längtar så himla mycket efter dom.
Hade hoppats på att hinna gå på stan och handla nån present till min syster som fyllde år förra helgen men veckan har inte riktigt varit som jag tänkte. Jag skulle också vilja tacka henne för att hon fanns där för mig i augusti när jag opererade mig och mådde pytonorm. Antar att jag borde ordna nåt riktigt fint till en annan underbar person som stöttat och funnits där för mig till 100% efter operationen........men vem vet vad som komma skall ;). Överasskningar är ju trots allt som mest underbara när man absolut inte anar att det ska komma nån.

Idag hade jag träff med revygänget på sjukhuset:). Känns otroligt kul och spännande att få komma upp på scenen igen. Ska mest fixa rekvesita och smink men även vara med på någon scen. Dansa ska jag tydligen göra också hahaha.....jaja...tur att det är en humoristisk revy vi pysslar med här. Ser fram emot många skrattframkallande stunder med det gänget :). Revyn drar igång 21:a november och då har jag förhoppningsvis just kommit hem från en underbar utomlandresa :))))....kan inte bli bättre.

Nu ska jag hoppa ner under täcket och sova några timmar innan det är dags för operation snökaos imorgonbitti =/...ska man tro vad vädergudanra säger vet man väl inte ens om man tar sig utanför porten...........läskigt. Hoppas Hoppas att dom har mega super vrål fel.

Kram och gonatt

1 kommentar:

Anonym sa...

Oj hoppsan hejsan.. här händer det grejer,, utomlands och revyer.. inte illa--lycka till/Kram